Last news in Fakti

27 Март, 2020 16:41 1 124 1

Спряха карантината в Реал Мадрид

  • реал мадрид-
  • коронавирус-
  • карантина-
  • край-
  • футболисти-
  • зараза

Нито един футболист на "Кралския клуб" не е носител на вируса

Спряха карантината в Реал Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

Днес официално приключи карантината в Реал Мадрид. Вчера изтече наложеният от испанските здравни власти 15-дневен период на пълна изолация на всички футболисти, треньори и служители в клуба заради положителния тест за коронавирус на баскетболиста от Реал Трей Томпкинс. Футболният, баскетболният и други спортни тимове на клуба използват една и съща база, което наложи тази мярка. Тя важеше общо за 750 души.

Добрата вест е, че нито един футболист на "Кралския клуб" не е носител на вируса, съобщава AS.

В момента Испания е в най-тежкия период от кризата досега с 493 починали през последното денонощие, така все още е далеч моментът, в който да се мисли за подновяване на тренировки.

Всички футболисти на Реал са изолирани по домовете си и изпълняват стриктно указанията на треньорите по физическа подготовка. Те са инструктирани веднага да се свържат с медицинския щаб, ако усетят и минимално неразположение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дедо Йоцо

    0 0 Отговор
    Хайде и при нас ,че от прекалени мерки ми писна дедовия.