Last news in Fakti

27 Март, 2020 17:17 1 080 1

Все повече отбори в Англия не искат доиграване на сезона

  • висша лига-
  • отлагане-
  • анулиране-
  • отбори-
  • решение-
  • гласуване-
  • коронавирус

Гласовете на 14 от всичките 20 клуба са необходими, за да се вземе решение за анулиране на първенството.

Все повече отбори в Англия не искат доиграване на сезона - 1
Снимка: shutterstock

Все повече клубове от Премиър лийг настояват да няма да доиграване на сезона, твърди The Athletic. Засега футболът на Албиона е спрян до 30 април, а преди дни представители на отборите се обединиха около идеята да завършат шампионата. Гласовете на 14 от всичките 20 клуба са необходими, за да се вземе решение за анулиране на първенството.

The Athletic цитира изказвания на представители на клубовете и други шефове от футболната асоциация, без обаче да разкрива техните имена. Според тях футболните хора, настоявайки за доиграване на сезона, биха били изглеждали нелепо в очите на останалите англичани, които в момента се борят с пандемията от коронавирус.

„В момента на никого не му е до футбол. Бихме изглеждали като капризни дечица“, коментирал един от тях.

„Проблемът с COVID-19 ще става все по-сериозен и няма как да се говори за възобновяване на тренировъчния процес. Със заразата можем да се справим леко само ако през следващите 2-3 месеца всички си останем вкъщи“, добавя друг футболен човек.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Било

    2 2 Отговор
    Иво как го измисли това без да има имена ??!!!