Last news in Fakti

28 Март, 2020 15:29 1 205 1

Барселона се включи в борбата с коронавируса

  • барселона-
  • футбол-
  • коронавирус

Става въпрос за 30 хиляди маски, предоставени на Департамента по общественото здраве на Каталуния

Барселона се включи в борбата с коронавируса - 1

След като в Барселона донякъде изясниха въпроса с намаляването на заплатите на играчите, от клуба анонсираха на своя сайт, че са се включили в борбата с пандемията от коронавирус чрез дарение.

Става въпрос за 30 хиляди маски, предоставени на Департамента по общественото здраве на Каталуния. От "Марка" пък предоставиха повече детайли по дарението. Въпросните маски не са със санитарни цели, а за всекидневна употреба. Те ще бъдат разпределени в районите с възрастно население. Предпазните средства са произведени в Китай и са предоставени от клубния партньор Taiping Life Insurance.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ръмпези

    2 0 Отговор
    ПОЗДРАВ ЗА БОРИСОВ ОТ МОНСЕРАТ КАБАЙЕ И ФРЕДИ МЕРКЮРИ/ ЛЕКА ИМ ПРЪСТ/, С ПЕСЕНТА...БАРСЕЛОНА......КЪДЕ Е БОРИСЛАВА МЕ ИНТЕРЕСУВА...ЧАКАМ ОТГОВОР....ШУШЛЯЦИ....