Last news in Fakti

29 Март, 2020 19:08 7 151 29

Кубрат Пулев: Виждам некомпетентност, всичко се превърна в една свинщина

  • кубрат пулев-
  • бокс-
  • коронавирус

Надявам се всичко това да приключи бързо, но моите чувства, инстинкти и сметки показват друго

Кубрат Пулев: Виждам некомпетентност, всичко се превърна в една свинщина - 1
Снимка: БГНЕС

Кубрат Пулев смята, че световният спорт ще се върне към нормалния си ритъм едва след 2 години. Това мнение боксьорът ни изрази в предаването "Неделята на Нова" по Нова ТВ. В разговор с Мариян Станков - Мон Дьо Кобрата говори повече за политика и за интелектуалното състояние на човечеството, отколкото за спорт. Пулев изрази разочарованието си от българските политици и притеснението си за състоянието на световната икономика. Той определи половинката си Андреа като "уникален човек" и заяви, че мачът с Антъни Джошуа ще се състои, но няма да е през юни.

"Виждам некомпетентност. Човек като се ояде и влезе в едни релси и си е направил всичко и си е разчистил пътя, той си мисли, че така ще си върви винаги. А ситуацията в целия свят е много сложна. Хора, ако по този начин продължавате, народът е обречен. Сега не е времето за бунтове и за смяна, но обратното броене започна. В момента икономиката е на пауза. Вървим по една инерция, която е жестока", сподели Пулев, говорейки за българските политици.

"Залата е празна? Да сме здрави, това е най-важното. Ще си почина", продължи Кобрата и каза какво мисли за пандемията от коронавирус: "Ние не оценявахме нищо. И съм убеден, че ако този вирус опустоши всичко, хората пак няма да го оценят. Морално изостанахме. Всичко се превърна в една свинщина. Технологии, ракети... природата ни казва, че по този начин не става.

Надявам се всичко това да приключи бързо, но моите чувства, инстинкти и сметки показват друго", каза още Пулев, който преди седмица имаше публикация във Facebook, в която написа, че в момента живеем в условията на "трета световна война и нов световен ред".

Пулев прикани родните политици да намерят "такъв режим на действие, че хората да не са опасни един за друг, но във всяка една сфера хората да работят".

"Световната икономика е в тежък нокдаун и може да не се възстанови. Аз знам, че ще оцелеем, но и много жертви ще дадем", каза още боксьорът.

"Според мен спорт ще има най-рано след 2 години. Хората не могат да си дадат сметка колко голям е проблемът. Мачът с Джошуа няма да е през юни със сигурност", добави Кобрата.

"Андреа е уникален човек, истински човек, неслучайно съм с нея толкова време", сподели Пулев, говорейки за своята половинка.

"Човечестветото все още е много назад интелектуално. Имам неизчерпаема любов в сърцето си и имам вяра в доброто", завърши Кубрат Пулев.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дельо хайдутин

    37 24 Отговор
    На тоя мозъка е на каша от много бой.

    Коментиран от #5, #25

  • 2 Bigbb

    49 14 Отговор
    Кобра братле искам да те чувам по рядко , не блещиш с много ум, меко казано . Ако ти се говори имаш с кой , онази свиня Андреа .
  • 3 Бай Пиле

    41 14 Отговор
    Тоз се оказа по-компетентен и от таксиметров шофьор.
  • 4 Учи, Кобра

    26 11 Отговор
    Стани лекар и излекувай хорицата.
  • 5 Тиберий

    34 8 Отговор

    До коментар #1 от "Дельо хайдутин":

    Да се радва че Кличко го пощади Сега хептен щеше да е искукал
  • 6 Behemoth

    32 3 Отговор
    Легенда !Божинката нещо не е ли казал?
  • 7 Кой68

    23 6 Отговор
    Това е проблема-ВСЕКИ РАЗБИРА ОН ВСИЧКО...Промените/действията и решенията на този/тези които са овластени да ги взимат и прилагат като те засегнат и теб,започваш да филосовстваш.....Пулев гледай си бокса вечен Претенденте?Аман от дървени капацитети.....
  • 8 ти да видиш

    29 1 Отговор
    Професор Пулев с интересен коментар за своя идол Боко Б. : "Виждам некомпетентност. Човек като се ояде и влезе в едни релси и си е направил всичко и си е разчистил пътя, той си мисли, че така ще си върви винаги..."
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Юлиан

    17 15 Отговор
    Хората, започват да се осъзнават. Кубрат, както и повечето други са във началото си. Истини, смесени със недоразучени и недоразбрани неща. Момчето поне започна, а вие, които обиждате и нападате, не сте дори в началото. Похвално Кубрате.
  • 12 Усмивката

    7 11 Отговор
    Пулев прикани родните политици да намерят "такъв режим на действие, че хората да не са опасни един за друг, но във всяка една сфера хората да работят".....А именно повсеместното теставане. Гневен е и Кубрат на малоумната политическа каста .Малоумно ми се вижда и на мене нуждата от 14 дневна карантира , след като може да се сведе до 5.
  • 13 Усмивката

    23 1 Отговор
    На ден , влизащите в България са стотици прииждащи сънародници. А за нас се обмисляло строга карантина и да не излизаме от къщи.Туи неква патология ли е или едно от безбройните безобразия на управлението. Умишлено ли помпат обстановката с повече заразени.За да подържат страх и несигурност. Този режим изкуствен ли е.Щот нема никва логика .Как да свалим стръмността на кривата , след като това действие води само за покачването и
  • 14 Някой

    17 4 Отговор
    Не разбрах , ръси ни мозък , за някакъв морал , и какво "трябвало" да направят политиците! Верно , интелектуалното ми ниво си съперничи с това на Фатмака, който непрекъснато чете речи , какво трябвало да направят властта! Някой чу ли обаче , да е направил поне един жест, поне едно малко дарение, или каквото и да е там , с което да даде своя пример! Аз не съм чул , освен да се напъва да "блести" с мозък! По-добре е да си гледа бокса!

    Коментиран от #24

  • 15 ФИНЦИ

    7 3 Отговор
    БАХ ТИ СТРАХЛИВИЯ И МЪРЗЕЛИВ НАРОД ЗАСЛУЖАВАТЕ СИ УЧЕСТА
  • 16 ТОЙ

    14 3 Отговор
    Това в момента е една ДИКТАТУРА.
    Прилагана от некомпетентни и тъпи субекти.Ако не бяха тъпи нямаше с такава безотговорност да взимат фатални з БЪЛГАРИЯ решения,обричайки я на ГИБЕЛ.
  • 17 Пулев

    6 6 Отговор
    Замълчи завинаги. Не си интересен
  • 18 Кличко

    13 1 Отговор
    Поемам вината за тия изблици на мозък. Още го държи от тежките ми удари
  • 19 Блатен Асечки

    8 1 Отговор
    Пульо явно са му убили и 2мозъчни клетки
  • 20 София

    8 2 Отговор
    Пулев, кажи защо спортната ти зала продължава да работи и всеки ден там си предавате потни бактерии един на друг. Тя аптека ли е или хранителен магазин по документи?

    Коментиран от #21

  • 21 По документи

    1 1 Отговор

    До коментар #20 от "София":

    Е ЛИЧЕН апартамент без барбекюта и надстройки.
  • 22 Аксел

    5 1 Отговор
    Тоя тъпак от всичко разбира да взима да се скрива някъде. Чакам с нетърпение да му гледам сеира
  • 23 Редко

    4 1 Отговор
    тоя тъпанар говори за морал и политика, смятай за какво се готви ако оцелее държавата,щото за бокса той е свършен.Дупетат му се иска да влезе в парламента и да лапа,това безмозъчно тъпо селянче
  • 24 Кккк

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Някой":

    А ти какво и къде дари, че питаш него? Всеки има право да прави, каквото иска с парите си и никой не е длъжен с нищо на никого!
  • 25 Деда ти

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Дельо хайдутин":

    Дельо,Дельо язък ти за хайдушкото име под капата нема никой,зеро,нула!Яко ти е промито мозъчето.Жалко!
  • 26 Браво

    3 0 Отговор
    Кубрат показва компетентност пред Мондьо. Очаквайте го скоро при Гала и в някое тв бълвоч-състезание
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Българин

    0 0 Отговор
    БОКСЬОР ПОЛИТФИЛОСОФ, СТРАННА КОМБИНАЦИЯ??? ВСЕКИ КАКАНИЖЕ НО НИКОЙ НЕ СПОМЕНАВА БЕЗОТГОВОРНОТО ОТНОШЕНИЕ НА ККП, КОЯТО НЕ МОЖЕ ДА СПРЕ КИТАЙСКИЯ НАРОД ДА СЕ ХРАНИ С ОПАСНИ ДИВИ ЖИВОТНИ!!! ВСИЧКО КОЕТО СЕ ДВИЖИ СЕ ЯДЕ Е ДОКТРИНАТА НА БЕДНИТЕ КИТАЙЦИ,КОИТО СА НАД 300млн. В “НАПРЕДНАЛАТА “ Поднебесна Империя!!!