30 Март, 2020 09:48 1 889 2

Коронавирусът спря Бербатов за работа в английска футболна школа

  • димитър бербатов-
  • футбол-
  • коронавирус-
  • школа

Той все още няма необходимата диплома, за да е старши треньор, но настоящата тапия му позволява да е помощник

Коронавирусът спря Бербатов за работа в английска футболна школа - 1
Снимка: БГНЕС

Димитър Бербатов е трябвало от средата на март да започне работа във футболна школа в Англия. Заради избухналата в цял свят пандемия заради коронавируса обаче плановете на легендарния нападател са се провалили. Митко е бил гласен за помощник-треньор в академия на местен клуб, съобщиха източници на БЛИЦ, без да назоват името на отбора. Най-вероятно става въпрос за някой от тимовете, където Бербо игра на Острова – Тотнъм, Манчестър Юнайтед или Фулъм.

Той все още няма необходимата диплома, за да е старши треньор, но настоящата тапия му позволява да е помощник. Въпреки това финансовото му възнаграждение щяло да бъде повече от задоволително.

При настоящите обстоятелства пренасянето на Бербатов в Англия се отлага за неопределено време, а и не се знае дали, след като пандемията отшуми, мястото му ще остане запазено.

Отделно се разбра, че на главата на Димитър се е стоварил още един проблем. Преди той откри онлайн магазин за артикули, на които грее собственото му лого. Според запознати обаче продажбите не вървят добре.

„Не е така, както той искаше. Можеше и по-добре. Разбира се в случая COVID-19 не оказва влияние, защото бизнесът на Бербатов е онлайн. Но въпреки това нещата не са на ниво“, признават от обкръжението на седемкратния победител в анкетата за най-добър футболист на България.

"Бербатов доста се ядоса заради двата проблема, сякаш е получил червен картон. Имаше си едни планове, но се наложи да ги отложи. Той обаче е мъжкар", добавят близки на Димитър.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кукличката берба

    1 3 Отговор
    Гладна съм, дайте ми милостиня за хляб, брат ми продава наркотици за храна!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.