31 Март, 2020 15:13 1 649 3

Ръгбист даде пример на света: Кара с линейка болни от коронавирус

  • максим мбанда-
  • ръгби-
  • ръгбист-
  • коронавирус

27-годишният ръгбист призна, че се страхува за собственото си здраве, но се ангажира да продължи да се занимава с доброволческа дейност по време на пандемията

Ръгбист даде пример на света: Кара с линейка болни от коронавирус - 1

Италианският национал по ръгби Максим Мбанда даде пример на света, включвайки се в благородна инициатива. Той е доброволец в благотворителната организация на Жълтия кръст в Италия и кара линейките превозващи заразени с коронавирус. Мбанда извършва прехвърляние от едно болнично заведение в други и кара пациенти в болници при спешни случаи.

27-годишният ръгбист призна, че се страхува за собственото си здраве, но се ангажира да продължи да се занимава с доброволческа дейност по време на пандемията.

„Мога да ви кажа, че се плаша, защото всеки път, когато стъпвате в заразено отделение в болница, знаете, че врагът е във въздуха, той е навсякъде, до което можете да се докоснете“, заяви Мбанда.

„Врагът е невидим, не можете да го видите. Но знам, че в малкото си дело правя добро нещо, тъй като при цялото уважение към лекарите и медицинските сестри, работата ми е много малка, но се опитвам да помогна колкото е възможно на повече хора. Така че, ще продължа, докато приключи спешната ситуация“, добави още той.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Арабин

    5 1 Отговор
    Като го гледам , бал, рус , със сини очи , лилави венци , обърнати джуки и сплескан нос .
  • 2 Браво,

    5 1 Отговор
    но между другото потомствен италианец като глвдам от името и вида му
  • 3 1235

    0 0 Отговор
    Лоша реклама Няма всеки се опитва да изпъкне в момента да стане звезда