Last news in Fakti

31 Март, 2020 16:21 3 181 1

Пепе Рейна за заразата: Не ми достигаше въздух в продължение на 25 минути, уплаших се

  • пепе рейна-
  • коронавирус-
  • астън вила-
  • футбол

Преди няколко дни испанският вратар съобщи, че има симптоми на вируса

Пепе Рейна за заразата: Не ми достигаше въздух в продължение на 25 минути, уплаших се - 1

Вратарят на Астън Вила Пепе Рейна, който бе взет под наем от Милан, говори за ситуацията с пандемията на коронавирус. Преди няколко дни испанският вратар съобщи, че има симптоми на вируса.

"В Англия мерките се прилагат само на тежко болни, но в моя случай нямаше никакво съмнение. Имах коронавирус. Бях изолиран, след като усетих първите симптоми на вируса. Треска, суха кашлица и главоболие, които никога не ме напускаха. Уплаших се, когато не ми достигаше въздух в продължение на 25 минути. Сякаш гърлото ми внезапно се стеснява и въздухът не може да премине", заяви Рейна в интервю пред Corriere dello Sport.

"Да отида в Наполи беше най-доброто решение в живота ми. Мога да ви уверя, че никога не съм се забавлявал толкова, колкото по време на тези три години в Наполи на Сари", сподели той. Рейна живее в Бирмингам заедно с петте си деца, съпругата си и нейните родители.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.