Last news in Fakti

1 Април, 2020 12:12 4 671 0

Жената на легендарен вратар: Първите 72 часа бяха много тежки

  • рюстю речбер-
  • вратар-
  • футбол-
  • коронавирус

Това е битка да оцелееш срещу нов вирус, който се е променил и не е познат за човешкото тяло

Жената на легендарен вратар: Първите 72 часа бяха много тежки - 1

Жената на бившия вратар Рюстю Речбер - Исил, разказа пред вестник Fanatik за битката на екс стража на Барселона с коронавируса. "Първите 72 часа бяха много тежки и очаквам отсега нататък всичко да е по-добре. Искам искрено да благодаря на всички, които са с нас в тези моменти. Това е битка да оцелееш срещу нов вирус, който се е променил и не е познат за човешкото тяло", сподели тя.

"Ранното диагностициране е много важно. Този вирус не остава в гърлото или носа... Придвижва се бързо към белите дробове, където остава за постоянно, за да се размножи и да предизвика пневмония", заяви Исил. "Първите 72 часа са много критични. Рюстю имаше висока тепература с дни и часове. Симтомите са странни, не са усещани или виждани преди. Усещаше силна отслабеност, умора, загуба на апетит... Кожата му посивя. Дишаше учестено и изпитваше затруднения да го прави. Пулсът му беше непостоянен", разказа още тя.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА