Last news in Fakti

1 Април, 2020 19:33 1 137 1

Официално: Отмениха "Уимбълдън"

  • тенис-
  • уимбълдън-
  • отмяна-
  • преместване-
  • зараза-
  • коронавирус

Третият турнир от Големия шлем ще се проведе 28 юни до 11 юли през 2021 година

Официално: Отмениха "Уимбълдън" - 1
Снимка: БГНЕС

Третият турнир от Големия шлем - Уимбълдън, бе отменен официално заради пандемията от коронавирус. 134-ото издание на турнира ще се проведе от 28 юни до 11 юли през 2021 година.

"Най-важни за нас са здравето и безопасността на всички, които се събират, за да се случи Уимбълдън - обществеността във Великобритания и посетителите от цял ​​свят, нашите играчи, гости, членове, персонал, доброволци, партньори, изпълнители и местните жители", се казва в изявлението на организаторите.

„Не взехме лесно това решение и го направихме с най-голямото уважение към общественото здраве и благополучието на всички, които се събират, за да направят провеждането на Уимбълдън възможно. На нас ни тежи, че турнирът е бил прекъсван единствено от Световните войни, но след задълбочено разглеждане на всички сценарии, ние вярваме, че в крайна сметка това е правилното решение. Ще се концентрираме върху това как можем да използваме широчината на ресурсите на Уимбълдън, за да помогнем на тези в нашите местни общности и извън тях. Нашите мисли са с всички онези, които са били и продължават да бъдат засегнати от тези безпрецедентни времена“, споделя Иън Хюит, председател на "All England club".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шам фъстък

    0 0 Отговор
    Щом и Уимбледън -турнира са отменили,значи,че работата с коронавируса е сериозна. Няма да гледам Симонка Халеп и Йожени Бушар.