Last news in Fakti

2 Април, 2020 14:13 1 363 1

Ибрахимович: Не знам какво искам

  • ибрахимович-
  • напускане-
  • решение-
  • карантина-
  • коронавирус-
  • милан

"Нека да видим какво ще се случи и ще реша дали искам да напусна Милан", заяви шведът

Ибрахимович: Не знам какво искам - 1
Снимка: БГНЕС

Шведската звезда Златан Ибрахимович не потвърди, но не отрече новината, че планира да прекрати кариерата си след края на настоящия сезон, каквито информации се появиха в Италия.

Ибра говори пред шведското издание Svenska Dagbladet. "Нека видим какво ще се случи. Все още не знам какво искам. Всеки ден се случва нещо ново", каза Ибрахимович. "Кой би могъл да предвиди този коронавирус? Просто трябва да се опитаме да живеем и да се наслаждаваме на живота. Не се тревожете твърде много. Аз имам семейство, за което се грижа. Те се чувстват добре, така че и аз се чувствам добре", каза още Златан.

Той коментира ситуацията от дома си в Стокхолм и се върна на моментите, преди да бъде обявено, че първенството спира. "Когато вирусът започна да се разпространява във футбола, Милан затвори цялото тренировъчно съоръжение. Трагично е, че първенствата са прекратени, но трябва да спазваме законите и да бъдем търпеливи. Правителствата трябва да намерят решение, което е добро за цялата общност. Здравето идва преди спорта", завърши Ибрахимович.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха!

    1 0 Отговор
    Жените също не знаят какво искат! :-)