Last news in Fakti

3 Април, 2020 10:27 913 2

В Русия продължават да редуцират заплатите на футболистите

  • футбол-
  • русия-
  • заплати-
  • коронавирус

Руското първенство е преустановено до 31 май

В Русия продължават да редуцират заплатите на футболистите - 1

По-голямата част от водещите клубове в Русия вече редуцираха възнагражденията на играчите си заради кризата, предизвикана от коронавируса, но други тепърва ще трябва да преговарят с футболистите си за намаляване на възнагражденията им.

Началниците на Динамо Москва искат да подпишат групово споразумение и състезателите да се откажат от 40% от заплатите си по време на паузата в първенството. По този начин клубът ще продължи да функционира и ще може да задържи целия си персонал.

В Уфа и Рубин искат да намалят заплатите на играчите с 50%, но още няма официално потвърждение.

Руското първенство е преустановено до 31 май.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 жалко

    3 2 Отговор
    Нищо, нали имат 2 нови самолета СУ-57. В крайна сметка ще им плащат с няколко литра нафта и малко жито - така или иначе само това се добива (забележете добива, а не произвежда) там.
  • 2 гост

    3 1 Отговор
    Накрая ще ги редуцират заплатите в русия до 10 кила рубли на човек което е около 10 евро по днешен курс ...