3 Април, 2020 12:50 2 964 13

Венци Стефанов: Трябва да си свием дупенцата

  • венци стефанов-
  • футбол-
  • коронавирус

От всичко лошо, което ни сполетя, може да се случи нещо хубаво - може най-накрая да им уври главата на някои глупаци, че трябва да разчитат повече на нашите деца, а не да взимат бежанци от цял свят

Венци Стефанов: Трябва да си свием дупенцата - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че пред българските футболни клубове се задават много тежки времена. Той обаче добави, че все пак може да произлезе и нещо добро за родния футбол след края на кризата с коронавируса.

"Не е хубаво да фалират клубове, естествено. Говорим за школи, отбори, които трябва да получат шанс. Има клубове като Берое и други общински, които разполагат с много средства и ще трябва да занижат лимитите. Трябва да си свием дупенцата - баба знае и две, и двеста. Повече работа, по-малко приказки, не по трима-четирима треньори на група, както са назначени в Левски - един треньор, още един, над него още един, той пък дава отчет на някой шеф.

От всичко лошо, което ни сполетя, може да се случи нещо хубаво - може най-накрая да им уври главата на някои глупаци, че трябва да разчитат повече на нашите деца, а не да взимат бежанци от цял свят.

Славия ще се справи, няма да си оставим каруцата в калта, но ще е много тежко! Само аз си знам какво е, но ще е много тежко. Срещаме разбиране от страна на футболистите, което е радващо. Баба ми казваше: "Сине, много хубаво не е на хубаво, но и много лошо, не е на лошо". Дано от тая лошотия, се случи и нещо хубаво за всички.

Повечето клубове ще погледнат към българското. Лудогорец си има своя политика, това си е политика на Кирил. Той вече е толкова на високо, нека си кара, както е преценил. Той е Краля слънце, ха-ха. Сега чета, че е дарил 250 000 лева, това е хубаво. И аз правя дарения, но нито искам да се знае, нито да ми се спряга името.

Нашата банка непрекъснато прави дарения, но някъде в публичното пространство да сте ни чули имената. Като го обявяваш така, си правиш самореклама. Истинското дарение се прави по друг начин - отиваш, даряваш, доставяш радост на човека, а не да казваш: "Аз съм, аз съм". Така мисля, че се прави. Няма да чуете, че "Асет Иншурънс", "Асет Банк", Венцеслав Стефанов или Младен дари еди-колко си пари. Не одобрявам саморекламата", каза босът на "белите" пред Sportal.bg.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    19 1 Отговор
    то твойто бая за свиване
  • 2 Да ги свиеме казваш

    6 1 Отговор
    Хмммммммммммм
  • 3 Манаф

    12 0 Отговор
    Много ти го РАЗШИРИХ.ХА ХА ХА ХА!
  • 4 идиот

    14 0 Отговор
    Тва дупенце на сумист ,как ще се свие ,не знам
  • 5 Behemoth

    8 4 Отговор
    Ква банка има тоя шебек бе?

    Коментиран от #13

  • 6 ФЕКАЛОВОЗ

    8 0 Отговор
    Ще се сетиииииш, тотоджия
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Кой68

    8 0 Отговор
    Бая има да свиваш-коремче и газ...👍🤣
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Рошко

    7 1 Отговор
    То да може и устата му да се свие, ама ше почне с алчно то си дупенце да говори простотии
  • 11 Независим

    4 5 Отговор
    Ще видим от цялата работа какво ще се пръкне,но мисля,че в Левски трябва да играят най добрите български футболисти.Това е отбора на народа!
  • 12 Сладко обичам женичките........

    2 0 Отговор
    Обичам да им вадя прашките от дупенцата.
  • 13 mediator37

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "Behemoth":

    Банката се казва "Интернешънъл Асет Банк" АД, по-често за краткост само Асет банк. Чети последното изречение от статията. Има и застрахователно дружество- ЗАД "Асет Иншуранс" АД, в което акционер беше Маджо.