Last news in Fakti

4 Април, 2020 01:00 1 247 0

Анчелоти: В днешно време футболистите могат да се възстановят за 15 дни

  • възстановяване-
  • форма-
  • подновяване-
  • футболисти-
  • евертън-
  • анчелоти-
  • висша лига-
  • коронавирус

Италианецът коментира евентуалното подновяване на първенството в Англия

Анчелоти: В днешно време футболистите могат да се възстановят за 15 дни - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Евертън Карло Анчелоти е на мнение, че „днешните футболисти могат да се възстановят физически за 15 дни“. Италианецът сподели това по повод продължаващите дискусии за евентуално подновяване на английското първенство и нуждата от подготовка преди това.

„Ще видим какво ще излезе от срещата. Един от най-важните аспекти е всички клубове да стартират по едно и също време. Да сме сигурни, че няма да има разлики, за да нямат някои предимство пред други“, каза Карлето пред L’Equipe.

“След това няма значение колко време сме били в почивка. Днешните играчи могат да се възстановят за 15 дни. Знам, че е много, но футболистите нямат проблеми да изиграят мач след 7-8 седмици почивка. Очевидно няма да са на 100%, но имат способността, нямам съмнения затова. Всички отбори ще бъдат в еднакво физическо състояние. Ще тренираме с игра.“

Анчелоти разкри и че е съгласен на подновяване при закрити врата. „Няма значение кога ще рестартираме. Първо трябва да сме сигурни, че всички са добре и защитени. Играчите, но и всички, които работят около мачовете, като журналисти, охрана...Да играем при закрити врата не е най-добрата опция за футбола, но ако е необходимо за гарантиране на безопасността на всички, трябва да е възможност.“


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА