Last news in Fakti

5 Април, 2020 09:39 1 080 3

ЦСКА също ще намалява заплатите

  • цска-
  • заплати-
  • футболисти-
  • разходи-
  • криза-
  • стадион-
  • реконструкция-
  • коронавирус

Намаляване на заплатите ще има и в другите водещи клубове Лудогорец и особено в Левски, където орязването ще е в доста по-големи размери

ЦСКА също ще намалява заплатите - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА е поредният клуб, в който заплатите ще бъдат намалени заради пандемията от коронавируса. "Армейците" ще позатегнат коланите подобно на всички останали родни клубове. Това ще са нормални процеси с оглед загубите, които ще се претърпят покрай настъпващата икономическа криза. Освен това клубът ще хвърли доста сили и в реконструкцията на стадиона, което отваря още едно перо за сериозни разходи.

Бюджетът за следващия сезон тепърва ще се изяснява, предвид че засега не е ясно кога изобщо ще завърши настоящият. На този етап няма изгледи мачовете да започнат преди началото на юни. Така или иначе, в ЦСКА отсега планират преразпределението на средствата. Намаляване на заплатите ще има и в другите водещи клубове Лудогорец и особено в Левски, където орязването ще е в доста по-големи размери.

"Червените" вече имат и набелязани трансферни цели за лятото. Те ще опитат да привлекат повече български играчи, с което да изградят солидно ядро от родни футболисти. В елита има няколко интересни имена, като на "Армията" следят ситуацията около тях.

През последните две години от ЦСКА неведнъж опита да привлече български футболисти, сред които Тодор Неделев и Мартин Минчев, но удряха на камък. Бройката на чужденците при "червените" пък ще намалее, след като през този сезон бяха използвани над 20.

Встрани от спортно-техническите процеси, сега предстои да се изготви оценка на ЦСКА - на футболистите и емблемата. Това е част от процедурата по учредяването на съвместното дружество между клуба и държавата за "Армията" и Панчарево.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вуйна

    1 3 Отговор
    Ха ха ха ....
  • 2 От Територията

    1 0 Отговор
    Нормалните трудови хора, крепящи територията, не получават парички -за тях неплатен отпуск или трохици на борсите, а лапачите с големите заплати футболистчета, които са също неработещи си лапат бинките и им е през хоботите.
  • 3 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ИМАШ ПАРИ -ДАВАШ ЗАПЛАТИ ---НЯМАШ ПАРИ- НЕ ДАВАШ ЗАПЛАТИ ! ТОВА СА ОТНОШЕНИЯ В АБСОЛЮТНО ЧАСТЕН СЕКТОР НА ОБЩУВАНЕ ! НЯКОЙ РИТНИТРЪЧЛЬО ЩЯЛ ДА Е "НАРАНЕН" !?!? КАКВА Е РАЗЛИКАТА М/У КАПИТАЛИСТИЧЕСКИЯ ТОПКОРИТЛЬО И КАПИТАЛИСТИЧЕСКИЯ - АРТИСТЛЬО ??? ПРОДАВАШ ПиЧЕЛИШ - НЕ ПРОДАВАШ Ни ПиЧЕЛИШ!