Last news in Fakti

6 Април, 2020 13:36 2 015 2

Боец продължава с бруталните тренировки (ВИДЕО)

  • франсис нгану-
  • ufc-
  • боец-
  • тренировка

"The Predator" е в серия от победи с нокаут и има нови претенции към титлата

Боец продължава с бруталните тренировки (ВИДЕО) - 1
Снимка: instagram

Франсис Нгану, който е бивш претендент за титлата при тежките в UFC, продължава с бруталните подготовки.

Очаква се Нгану да се бие срещу Жаирзиньо Розенструик на 18-ти април, като локацията е строго пазена в тайна от Дейна Уайт. Двамата нокаутьори трябваше да се бият миналия месец в Охайо, но събитието беше отменено заради коронавируса.

"The Predator" е в серия от победи с нокаут и има нови претенции към титлата. Преди няколко дни непобедения Розенструик сподели, че иска битката между него и Нгану да е за временна титла.

В началото на 2018 година Нгану не успя да победи Миочич и загуби своя шанс да стане шампион. Той беше в депресия и навлезе в серия от 2 поредни загуби, но се съвзе и нокаутира Блейдс, Веласкез и Дос Сантос в 1-вия рунд. Преди няколко дни Франсис впечатли с лицеви опори на една ръка, а сега продължи здравите тренировки.

Ето какво прави той в залата:

Working on my core-antine #thepredator

A post shared by Francis Ngannou (@francisngannou) on Apr 4, 2020 at 10:23am PDT


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 така така

    2 0 Отговор
    "продължаваме напред!"
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.