Last news in Fakti

6 Април, 2020 16:02 1 937 2

Дейна Уайт: UFC 249 ще се проведе по план, но без Нурмагомедов

  • ufc-
  • провеждане-
  • коронавирус-
  • план-
  • уайт-
  • фъргюсън-
  • нурмагомедов

Босът на ММА организацията каза, че ще съобщи скоро цялата бойна карта на събитието

Дейна Уайт: UFC 249 ще се проведе по план, но без Нурмагомедов - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на UFC, Дейна Уайт обяви, че утре ще разкрие новата бойна карта за събитието UFC 249, което ще се проведе на 18 април. Все още не е ясно къде и как ще се проведе галавечерта, но до броени часове ще ни зарадват с цялата бойна карта. Очаква се Франсис Нгану да се бие срещу Жаирзиньо Розенструик, а Роуз Намаюнас да мери сили с Джесика Андраде, като това са от битките, които за сега са сигурни.

Все още не е ясно срещу кого ще се бие Тони Фъргюсън, но това 100% няма да бъде Хабиб Нурмагомедов, който се оттегли. Уайт потвърди, че ще продължат напред без шампиона в лека категория. Според информация от FOX, Конър Макгрегър ще се включи, за да се бие с Фъргюсън, въпреки че Джон Кавана сподели, че неговият боец няма да участва.

Ето какво написа Уайт в социалните мрежи:

"Турнирът със сигурност ще се проведе на 18 април, но Хабиб няма да участва в него. Утре ще съобщя цялата бойна карта за UFC 249."


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Куро

    10 2 Отговор
    Вече съм убеден, че Дейна и Конър са гей двойка, и Дейна всячески се опитва да пречи на Хабиб.

    Коментиран от #2

  • 2 Алфа Вълкът

    1 10 Отговор

    До коментар #1 от "Куро":

    Хабиби се оказа страхливец и не иска да се бие срещу неудобен противник. Щеше да е по-достойно да загуби титлата си в бой отколкото да я оваканти защото го е страх. В Русия карантина няма и може да пътува навсякъде.