Last news in Fakti

7 Април, 2020 07:49 3 830 2

Бизнесът на Мария Шарапова понесе удар от коронавируса

  • мария шарапова-
  • тенис на корт-
  • тенис-
  • бизнес-
  • коронавирус

Отиваш за ориз, а се връщаш с пакетче бонбони

Бизнесът на Мария Шарапова понесе удар от коронавируса - 1
Снимка: БГНЕС

Пандемията от коронавирус удари и бизнеса на бившата тенис звезда Мария Шарапова. Тя притежава фирма за производство на бонбони, като разкри, че в момента 1/4 от него понася загуби.

"Магазините ни по летища и молове са затворени, затова разчитаме на малкия и среден бизнес. Там магазините все още работят. А сладкишите са импулсивни покупки - купуваш ги, дори да нямаш нужда в момента. Отиваш за ориз, а се връщаш с пакетче бонбони. Компанията ни продължава да работи и се надявам, че ще преодолеем този труден момент", сподели Шарапова.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Едно зло никога не идва само

    9 3 Отговор
    Маша, не се оплаквай, при други е много по-зле, ако и ти се оплакваш , значи лошо,много лошо ни чака,ние смъртните трявбва
    да си метнем въжето..
    В България освен срещу вируса ,трябва да се бориш и срещу, корупцията, която е не по-малко гадна и често с фатален край..