Last news in Fakti

7 Април, 2020 13:44 943 4

Славчев: Феновете на Левски доказаха, че са номер 1

  • славчев-
  • коронавирус-
  • въпроси-
  • отговори-
  • фенове-
  • левски-
  • отговорност

"Малко футболисти осъзнават какво е Левски, малко осъзнават тежестта и напрежението", призна халфът на "сините"

Славчев: Феновете на Левски доказаха, че са номер 1 - 1
Снимка: БГНЕС

Халфът на Левски Симеон Славчев стана вторият играч, който се включи в новата рубрика на "сините" - "У дома с...". Играчът разходи всички фенове из своята къща и показа различни отличия, които е печелил през годините, както и фланелки от всички отбори, за които е играл. След това Славчев отговори и на въпроси на феновете.

"Феновете доказаха, че са най-великите в България. Прочуха се с чудесата и постъпките, които правят. Те ще останат в историята", заяви Славчев.

"Лидер не се става лесно. Искат се качества, постоянство и правилно поведение. След всички катаклизми ще видим кой е лидер и кой не е", заяви Славчев. "Малко футболисти осъзнават какво е Левски, малко осъзнават тежестта и напрежението. Трудно е", добави той. "Може да се каже, че съм работохолик, прекарвам доста време във фитнеса", обяви Славчев. Какво си помислих, когато разбрах за офертата от Левски? Пътувам", разказа Славчев.

Той призна, че ще дари екипа си от дебюта си за Левски срещу ЦСКА за каузата "Един за всички, всички за Левски".

Той разказа и за проваленото време в Спортинг Лисабон. "Треньорът Леонардо Жардим ме взе там. Но няколко месеца след това той замина в посока Монако и аз се озовах в клуб, който не ме искаше", добави той.

Идол на Симеон Славчев е Кристиано Роналдо, а любимите му играчи на Левски са Георги Иванов - Гонзо и Гара Дембеле. Той допълни, че много обича "да преподава" на Плейстейшън и на белот на терасата си.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 антрашпиц

    2 0 Отговор
    По-скоро доказаха ,че са най-големите глупаци и хрантутят едни търтеи дето не заслужават и 2 000лв заплата.Феновете на тирето поне не даваха пари макар,че ги призоваваха и тях преди време.
  • 2 Дуду

    1 1 Отговор
    Ти какъв мазник си
  • 3 вили

    0 0 Отговор
    заплати от 5 до 8 000 лева който иска да играе който не иска да си е ,бава мамата
  • 4 заката

    0 0 Отговор
    ЛЕВСКИ-СПАРТАК нали няма грешка така е