Last news in Fakti

7 Април, 2020 15:13 1 729 0

Забъркаха в интрига звезда на Лудогорец

  • лудогорец-
  • козмин моци-
  • футбол-
  • коронавирус

"Мои думи са преведени и цитирани некоректно", обясни Моци пред официалния сайт на клуба

Забъркаха в интрига звезда на Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Бранителят на Лудогорец Козмин Мози използва официалният сайт на разградчани, за да опровергае информация в медиите, че е бил против намаляването на заплатата му.

"Мои думи са преведени и цитирани некоректно", обясни Моци.

"В края на месец март говорих за румънска агенция и коментирах проблем, който касае футболистите от местната футболна лига. Никога не е ставало въпрос за Лудогорец. В България са превели много грешно това мое изказване. То по никакъв начин не трябва да се свързва с настоящия ми отбор", категоричен е румънецът.

"Именно Моци бе сред най-активните при преговорите между футболистите и ръководството на Лудогорец за вземане на редица антикризисни мерки. Както е известно, една от тях е решението на мениджърския екип и играчите да намалят доброволно заплатите си с 30 процента, с което помогнаха на ръководството да запази структурата на клуба, без да има съкращения и намаляване на заплати в администрацията, помощния персонал и детско-юношеската академия", написаха от Лудогорец.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА