Last news in Fakti

7 Април, 2020 20:35 1 750 3

ФИФА със сериозни промени във футбола

  • фифа-
  • футбол-
  • коронавирус

Световната централа ще проведе разговори с националните федерации

ФИФА със сериозни промени във футбола - 1


Ръководството на ФИФА одобри сериозни промени във футболния календар по повод кризата с коронавируса. Те засягат най-вече трансферните прозорци и договорите на играчите, които изтичаха след края на настоящия сезон, който обаче бе удължен незнайно докога заради прекъсването на шампионатите.

Така настоящите договори на играчите ще бъдат продължени до официалното приключване на първенствата, а подписаните нови контракти пък ще влязат в сила със стартирането на новия сезон.

Има обаче и по-сложни случаи, в които например може да се окаже, че даден футболист трябва да премине в новия си клуб, чийто шампионат е приключил. В такъв случай с предимство ще бъде отборът, в който се намира футболистът в момента и той ще трябва да доиграе кампанията в досегашния си тим.

Очаква се решенията на ФИФА да бъдат обявени скоро, след като от Световната централа проведат разговори с националните федерации.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еврофутбол!

    1 0 Отговор
    Парата братче! Според залагането на мачовете, ще действаме и по трансфера! Важното е балъците да залагат!
  • 2 Марио Давидов

    2 0 Отговор
    Футбола е важна част от забавлението на населението по цял свят. Зрелище е желанието на феновете! Както е било в древен Рим. Но крайно време е да се осъзнаете в тази изкуствено създадена пошлост! Няма как един ритнитопковец без образование да печели 100,200 или 300 хиляди евро на СЕДМИЦА! А примерно доктор, колкото и да е добър да взима 1000 или 2000 евро на седмица. Осъзнайте се малоумници!

    Коментиран от #3

  • 3 Смешник

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Марио Давидов":

    Ами дават му ги Взима ги Това е частен бизнес Ако и на доктора му дадеш няма да ги върне