8 Април, 2020 07:59 988 0

Футболист на ЦСКА с голямо дарение в Нигерия

  • вив соломон-отабор-
  • коронавирус-
  • цска-
  • футбол-
  • дарение

Той е помогнал на семейства от родното място на баба му, като е осигурил закупуването на основни хранителни продукти

Футболист на ЦСКА с голямо дарение в Нигерия - 1

Крилото на ЦСКА Вив Соломон-Отабор направи голямо дарение в Нигерия. Той е помогнал на семейства от родното място на баба му, като е осигурил закупуването на основни хранителни продукти. Отабор съобщи за дарението в социалните мрежи, като публикува и видео с щастливите получатели.

"По принцип не пиша такива неща, но сега ще направя изключение. Когато бях дете, често посещавах дома на баба си. Спомням си, че тя винаги се грижеше за всеки в нейната общност и го правеше с любов и радост. Така че днес, в тези изключително трудни времена, реших да помогна на същата тази общност.

Всяко домакинство получи 22 чувала ориз, олио, сол, вода, захар - всички базови продукти, които ние можем да си закупим без усилие. Благодарен съм за това колко далеч стигнах и че имам възможност да направя този жест. Моля ви, винаги помнете откъде сте тръгнали", написа 24-годишният Отабор, който е роден в Лондон, но родителите му са от Нигерия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА