Last news in Fakti

8 Април, 2020 16:44 965 0

Феновете на Тотнъм скочиха срещу ръководството на тима

  • тотнъм-
  • фенове-
  • връщане-
  • отпуск-
  • служители-
  • предупреждение-
  • коронавирус

"Върнете служителите на работа и намалете заплатите на футболистите", ядосват се запалянковците на "шпорите"

Феновете на Тотнъм скочиха срещу ръководството на тима - 1
Снимка: БГНЕС

Феновете на финалиста в Шампионската лига от миналия сезон Тотнъм призоваха клубните босове да последват примера на Ливърпул и да променят решението си за пускане на служителите в отпуск по време на пандемията от коронавирус. „Шпорите“ пратиха всички 550 служители на клуба в отпуск за април и май и намали заплатите им с 20%. Същото стори и световният и европейски клубен шампион Ливърпул, но мърсисайдци осъзнаха гафа си и промениха намерението си с поднасяне на извинения.

"Казваме ви го постоянно - спрете и премислете. Сега го заявяваме и публично. Недейте да продължавате да рушите репутацията на клуба, вслушайте се в гласа на феновете си", заявиха от Тръста на феновете на лондонския тим, който е осмият най-печеливш в света с чиста печалба от 68,6 милиона паунда.

Феновете в Англия не спират с критиките си към футболисти и треньори във Висшата лига, които не инициираха намаление на огромните си заплати. В същото време значително по-ниско платеният персонал на повечето клубове е пуснат в отпуск.

Както е известно, футболът в Англия е спрян до 30 април заради пандемията от коронавирус.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА