9 Април, 2020 10:45 1 001 0

Ник Кириос стана доставчик на храна

  • доставчик-
  • разносвач-
  • храна-
  • кириос-
  • нуждаещи се-
  • коронавирус

Австралийската тенис звезда разнася стоки на нуждаещите се

Ник Кириос стана доставчик на храна - 1
Снимка: БГНЕС

Австралийската тенис звезда Ник Кириос обяви, че лично ще доставя храна на хора в нужда в родния си град Канбера.

"Ако някой не може да работи и да получава пари, заради което е останал без храна и защото времената са достатъчно трудни, нека не си ляга с празен стомах. Не се страхувайте и срамувайте да ми пишете лично съобщение. Ще бъда повече от щастлив да споделя това, което имам. Без значение дали е пакет нудъли, парче хляб или чаша мляко. Аз ще го оставя пред вратата ви и няма да питам нищо", написа в профила си в Инстаграм 24-годишният Кириос.

Тенисистът за втори път от началото на годината се разграничава от имиджа си на "лошо момче" на корта. През януари той стартира кампания, с която да събира пари за пострадалите от огромните пожари в Австралия, които унищожиха милиони декари земя и оставиха хиляди без дом. Всички турнири по тенис са спрени поне до средата на юли заради глобалната пандемия от коронавируса COVID-19.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА