9 Април, 2020 13:47 1 627 1

Филипе Луис разкри защо никога не си е сменял фланелката с Меси

  • луис-
  • меси-
  • атлетико мадрид-
  • барселона-
  • размяна-
  • фланелки-
  • мнение

"Аз излизам на терена, за да победя, а не да се хваля, че съм играл срещу него", заяви бившият защитник на Атлетико Мадрид

Филипе Луис разкри защо никога не си е сменял фланелката с Меси - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият защитник на Атлетико Мадрид Филипе Луис е водил много битки по терените с Лионел Меси и не спира да повтаря, че аржентинецът е най-добрият футболист, срещу когото се е изправял. Двамата изпитват взаимно уважение, а Филипе Луис разкри защо нито веднъж не си е сменил фланелката с Меси.

"Случвало се е да го фаулирам, понякога дори по-грубо, но той никога не ме е упреквал. Възхищавам му се. Нито един пък не сме си разменяли фланелките, защото аз излизам на терена, за да победя, а не да се хваля, че съм играл срещу Меси", заяви Филипе Луис.

"Всички знаят мнението ми за Лео. Трябва да се наслаждаваме на играта му, защото не е ясно колко време ще мине, преди да се появи друг като него. Меси трябва да получава "Златната топка" всяка година", посочи бразилецът.

Филипе Луис изкара два периода в Атлетико, като записа общо 240 мача в Ла Лига с екипа на "дюшекчиите", а през миналата година се завърна в Бразилия и подписа с Фламенго, с който вече спечели 4 трофея, включително и Копа Либертадорес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кокорчо

    4 0 Отговор
    Ейтва е ся мъжкар