Last news in Fakti

10 Април, 2020 18:18 865 0

Галиани: Нека в Италия се играе пролет-есен

  • галиани-
  • предложение-
  • съвет-
  • пролет-есен-
  • първенство-
  • довършване-
  • серия а

Бившият вицепрезидент на Милан даде съвет за довършването на Серия "А"

Галиани: Нека в Италия се играе пролет-есен - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият вицепрезидент на Милан, а сега главен мениджър на Монца Адриано Галиани смята, че пандемията е идеален вариант за обръщане на сезоните в схема пролет-есен.

"Мисля, че трябва да играем това лято, за да завършим настоящия сезон и след това да започнем следващите първенства в началото на 2021 г. Отправям едно предложение, което е свързано с настоящата ситуация. Нека тестваме първенство, което се играе в рамките на календарната година, както е в Южна Америка. Първенството 2020-2021 ще започне през февруари 2021 г., следващото през февруари 2022 г. Тогава може би ще се върнем към сегашната формула, но съм сигурен, че след няколко години ще да сме убедени, че това е добро решение", каза Галиани.

Той заяви, че сегашните първенства трябва да завършат в пълния си вид, независимо от времето, в което те приключат. "Няма смисъл да се бърза", каза Галиани.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА