13 Април, 2020 21:17 2 994 3

Легенда на Юнайтед: Да бъдат забранени трансферите на тези клубове, които...

  • гари невил-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед-
  • висша лига-
  • коронавирус
Легенда на Юнайтед: Да бъдат забранени трансферите на тези клубове, които... - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Гари Невил предложи да бъдат забранени трансферите на тези клубове от Висшата лига, които намалиха заплатите на своите играчи или се възползваха от държавна програма за финансиране при изплащането на възнагражденията на своите служители.

За момента Саутхемптън и Уест Хям са единствените, които намалиха заплатите на играчите или спряха тяхното изплащане. Тотнъм и Нюкасъл пък се възползваха от държавното финансиране с 60% от възнагражденията на служителите си.

Борнемут, Норич и Шефилд Юнайтед също обмислят подобен ход. Ливърпул първоначално обяви, че ще се възползва от държавното подпомагане, но след сериозни критики от страна на легендите се отказа.

Според 45-годишния Невил след приключването на пандемията от коронавирус ще бъде нелепо да се говори за трансфери на стойност над 100 милиона паунда, тъй като клубовете в момента търпят огромни финансови загуби.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 6385

    10 1 Отговор
    Не корона висрус, а червен бутон му трябва на този свят, щом ритни топковците - в по-голямата си част бездарни милионери не могат да си намалят заплатите за 2 месеца!!!
  • 2 0808

    5 0 Отговор
    Mister Nev-l, уou are very greedy! (Г-н Нев-л, вие сте много алчен) ...Вашето е безсрамие- напр. Пол П. иска ни повече, ни по-малко 500 000 паунда Седмично или ок. 1 250 000 лв. (с думи един милион двеста и петдесет хиляди лева).. Отминавам факта, че вчера слезе от палмата..
  • 3 Шекспир

    2 0 Отговор
    Това се казва наглост.Правят трансфери по стотици милиони раздават заплати по десетки милиони и искат от държавата да плаща 60%!!!.Предсавете си футболист с 10млн на сезон.Държавата е в криза но отделя 6млн за този "безценен" кадър от икономиката.В тоя ред напълно оправдавам Боко като възкликна възмутено "И на адвокатите ли..."