13 Април, 2020 21:35 2 538 2

Спортен адвокат предрече кое първенство ще е най-печелившо след кризата

  • кристоф шикхарт-
  • адвокат-
  • футбол-
  • коронавирус-
  • бундеслига

Твърде много клубове живеят без мисъл за дългосрочното си благополучие

Спортен адвокат предрече кое първенство ще е най-печелившо след кризата - 1


Германският спортен адвокат Кристоф Шикхарт предрича, че футболът ще трябва научи много уроци от настоящата криза, но все пак клубовете от Бундеслигата ще успеят да извлекат най-голяма полза от ситуацията.

Шикхард споделя мнение, че твърде много клубове живеят без мисъл за дългосрочното си благополучие, предприемайки твърде много рисковани сделки с пари, които на практика нямат. Самият той се надява, че тази криза ще промени това.

"Има клубове в Германия, които се справят отлично с воденето на своите бизнеси. Има и други, които живеят на кантар постоянно, без никаква мисъл за бъдещето си развитие", започна специалистът.

"Значението на мнението на шефовете в клубовете ще се увеличи значително за сметка на това да се удовлетворяват желанията на спортните директори. Ще бъде спряно подписването на многомилионни договори, които не се знае, дали на следващото лято ще може да бъдат изпълнени".

"Бундеслигата и германският футбол генерално ще се изстрелят нагоре в ранклистите. Такова ми е предчувствието. Изглежда ми, че единствено английските клубове ще останат до голяма степен конкурентноспособни", завърши разсъжденията си Шикхарт.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КРАДЛЕВ БГ

    4 0 Отговор
    АЗ ЩЕ ПИЧЕЛЯ НАЙ МОГУ
  • 2 Бат Венци

    4 1 Отговор
    От тотото най много ще печели Славия. ХА ХА ХА!