Last news in Fakti

14 Април, 2020 09:56 1 452 5

Кокала: Левски няма да сложи тире, Лудогорец първи ще се съвземе

  • емил велев-
  • левски-
  • лудогорец-
  • цска-
  • коронавирус

Голям процент от клубовете много трудно ще се изправят на крака

Кокала: Левски няма да сложи тире, Лудогорец първи ще се съвземе - 1
Снимка: БГНЕС

Последният треньор, направил Левски шампион - Емил Велев, коментира щетите, които пандемията от коронавирус ще нанесе върху родния футбол и обърна внимание на състоянието на Левски. Специалистът призна, че "сините" са поставени в трудна ситуация, но изрази надежда, че отборът ще излезе от блатото.

"Лошото е, че сме в неведение за края на кризата. Като гледам нещата, май скоро няма да свърши тази карантина. Всичко се наруши. Има много безработни, фирмите фалират, футболът и спортът спряха. Всичко това е много неприятно. Трябва да се изчака за рестарт на нормалния живот", заяви Велев пред "Меридиан Мач".

"Иначе гледам първенството на Беларус. Има някои хубави мачове. Сега чакам да почнат и мачовете в Тайван. И тях ще наблюдавам с интерес, няма начин."

"Голям процент от клубовете много трудно ще се изправят на крака", прогнозира треньорът.

"Това важи за представители и на Първа лига, и на Втора лига. Според мен, клубовете ще трябва да станат общински. Така местната власт и държавата ще помагат. Вярвам, че Лудогорец първи ще се съвземе след кризата. Левски, ЦСКА и Славия също ще се оправят. При другите ще е по-тежко."

Все пак треньорът не вярва, че ще се стигне чак до фалит на Левски.

"Според мен е малко вероятно, но нещата не са добре. Акциите не се знае къде са, шефовете на Левски са в чужбина и се издират от полицията...тежка ситуация. Левски няма да сложи тире заради феновете, които видяхте какво направиха през последните месеци", заяви Велев.

"Задълженията на клуба се плащат именно заради агитката. Вярвам, че Левски няма да загине, нещата ще се оправят. И на "Герена" обаче трябва промяна, защото се харчат грешни пари за чужденци. Пак стигаме до извода, че трябва да се променят доста детайли и в Левски, за да станат нещата. Трябва да се погледне сериозно към ДЮШ.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Синфен

    1 0 Отговор
    Левски ще сложи 👗 , но тире никога !
  • 2 Урррр за Уефски

    3 3 Отговор
    Ще играете в Б група некадърници
  • 3 München

    4 1 Отговор
    Велев, няма по-долен клуб от този, който направи Ти шампион и те “освободиха” позорно от поста! Да припомня случая и с Димитър Димитров-Херо: дубъл и..... вън! Тире може да не сложат, ама РОГАТА никога няма да свалят!!!
  • 4 ала бала

    0 0 Отговор
    А защо "Кокала" не казва нищо за "СЛАВИЯ" ..... те и без криза ... пак ви и дадоха "калъфката"
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.