Last news in Fakti

14 Април, 2020 11:57 1 520 0

Нови сериозни притеснения за Моуриньо

  • жозе моуриньо-
  • тотнъм-
  • футбол-
  • селекция

Специалистът може да остане без бюджет за трансфери през лятото

Нови сериозни притеснения за Моуриньо - 1
Снимка: БГНЕС

Сериозни притеснения мъчат треньора на Тотнъм Жозе Моуриньо. Специалистът може да остане без бюджет за трансфери през лятото, това твърди „Sun".

Още след идването си начело на "шпорите", португалският спец е бил информиран от собственика Даниел Леви, че клубът няма да може да му отпусне голям бюджет.

Ситуацията с пандемията от коронавирус обаче е влошила още повече финансовото положение на лондончани, така че има сериозна вероятност в касата да няма останали никакви пари за нови играчи.

По този начин Моуриньо ще трябва да разчита на същите футболисти, с които разполага и в момента и за следващия сезон. Наставникът постоянно получава информация за финансовото състояние на клуба и е наясно колко трудна е ситуацията в момента.

Тотнъм има дългове на стойност 637 милиона паунда, като месечните разходи на клуба са от порядъка на 10 милиона паунда. В същото време в момента тимът няма как да компенсира липсата на приходи по време на извънредното положение в Англия.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА