15 Април, 2020 09:40 1 026 2

Фурнаджиев: Напълно е възможно някои футболни отбори да фалират

  • бфс-
  • фалит-
  • отбори-
  • фурнаджиев-
  • коронавирус

"За момента няма такива индикации, що се касае за efbet Лига", разкри вицепрезидентът на БФС

Фурнаджиев: Напълно е възможно някои футболни отбори да фалират - 1
Снимка: БГНЕС

Вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев заяви, че е възможно клубове у нас да фалират заради епидемията от коронавирус. Той говори пред колегите от БНТ, като призна, че може да се стигне дотам отборите да освободят своите чужденци, за да опитат да останат финансово здрави и стабилни.

"Всичко е възможно. Както е възможно фирми да фалират, така е възможно да фалират и клубове. За момента няма такива индикации, що се касае за efbet Лига. За Втора лига имаше такива индикации, още миналата седмица, за определени клубове. После излязоха с опровержение. Всичко е въпрос на това колко време ще продължи кризата и кога ще бъде вдигнато извънредното положение. Не мисля, че някой може да каже със сигурност. Клубовете си имат ръководства и те решават как да процедират. Важното е клубът да остане здрав и финансово стабилен. Ако махането на чужденците ще доведе до оздравяване на клуба, мисля, че това е резонно решение", обясни Фурнаджиев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бмв

    4 2 Отговор
    Да фалирват , и без това никой не гледа футбол вече , камоли български.
  • 2 Лопат Фурнаджиев

    4 0 Отговор
    Напълно е възможно да съм прост