Last news in Fakti

15 Април, 2020 11:33 926 1

Янис Каргас може да се размине с чистката в Левски

  • криза-
  • чистка-
  • левски-
  • каргас-
  • заплата-
  • разминаване-
  • коронавирус-
  • чужденци

Гръцкият защитник не получава толкова висока заплата на "Герена"

Янис Каргас може да се размине с чистката в Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Централният защитник на Левски Янис Каргас може и да не бъде засегнат от голямата чистка, която се задава на "Герена" след края на кампанията, пише "Тема Спорт". Не е изключено бранителят да остане и през следващия сезон, защото заплатата му не е толкова висока. 25-годишният Каргас пристигна през лятото в тима като свободен агент и участва в 22 мача във всички турнири.

Както е известно, "сините" ще се разделят с голяма част от чужденците си. Договорите на Кали Тиам, Дени Алар и Филипе Нашименто изтичат и няма да бъдат подновени. Клаузата за удължаване на контракта на черногорския страж Милан Миятович пък няма да бъде задействана. Нови отбори се търсят и на Франко Мазурек и крилото Насиру Мохамед, а ако не им се намерят купувачи за скромни суми, най-вероятно договорите им ще бъдат прекратени по взаимно съгласие. Според медиите в Гърция, аржентинецът дори вече се е разбрал с ръководството да си тръгне от "Герена" именно по този начин.

Левски може би ще продаде и Холмар Ейолфсон и Паулиньо. Двамата са сред най-скъпоплатените играчи на "сините". При прилични оферти раздялата с тях ще е неизбежна, за да може да бъде вързан част от бюджета за следващата кампания. На "Герена" се надяват да намерят средства и да могат да задържат нидерландците Стайн Спиерингс и Найджъл Робърта. Около двамата трябва да бъде изграден нов отбор, в който българските футболисти ще бъдат голямо мнозинство.

Клубът иска да удължи договора на Мартин Райнов, но още не е ясно дали ще успее да го убеди да преподпише.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аноним

    1 0 Отговор
    Няма да се размине и чидката няма да е само в Левски а целия спорт има ли още тъпунгери като тоя или просто така му изнася да говори