Last news in Fakti

15 Април, 2020 15:14 1 873 9

Росен Барчовски не приема част от мерките срещу коронавируса

  • росен барчовски-
  • баскетбол-
  • коронавирус

Дисциплиниран съм и приемам мерките, като голяма част от хората у нас, ама тези не мога

Росен Барчовски не приема част от мерките срещу коронавируса - 1

Селекционерът на националния отбор по баскетбол Росен Барчовски счита за неадекватни част от наложените мерки за борба с коронавируса у нас. Това става ясно от пост на Барчоски в социалната мрежа Фейсбук. На личния си профил той зададе реторичен въпрос към кризисния щаб, който гласи следното:

"И аз да задам следния въпрос. Защо мога да се разходя в хипермаркет или по "Иван Асен", близо до много хора. А не мога в Борисовата градина, на по 500 метра разстояние без жива душа?!? Дисциплиниран съм и приемам мерките, като голяма част от хората у нас. Ама това не мога. На всичкото отгоре разходката или бягането в парка е доказано здраве, физическо и психическо. Да не говорим за планината, Витоша е на 20 мин и е празна, защо бре. Такива решения, компрометират наистина разумните. Почти същото е да затвориш пазара на открито, но не този на закрито?!?".

Росен Барчовски не приема част от мерките срещу коронавируса


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Проблемът

    25 1 Отговор
    Проблемът е ме мерките се пишат от субекти на които средностатическит българин не би оставил и кучето си за 5 минути. Как да им се довериш за здравето?
  • 2 Ами да

    21 2 Отговор
    Вижте нивото на здравният ни министър и не се учудвайте на дебилските му заповеди.
  • 3 глоги

    22 1 Отговор
    "И aз дa зaдaм cлeдния въпрoc. Зaщo мoгa дa ce рaзхoдя в хипeрмaркeт или пo "Ивaн Aceн", близo дo мнoгo хoрa. A нe мoгa в Бoриcoвaтa грaдинa, нa пo 500 мeтрa рaзcтoяниe бeз живa душa?!? " Правилен въпрос на който Ананиев едва ли ще отговори.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Язе

    2 3 Отговор
    Всъщност няма хора на 500 метра, защото повечето спазват мерките.
  • 6 Диктатурата

    4 0 Отговор
    Управляващият режим управлява.
  • 7 ужас

    5 0 Отговор
    А 90% от маските, с които се движат хората по улиците не вършат работа. Какъв е смисъла. А ББ препоръчва да се използват и шалове.
  • 8 МММ

    4 0 Отговор
    Всички хора с малко мозък задават същите въпроси.
    Отговор от хората без мозък не съм чул.
  • 9 Бат Мута

    1 0 Отговор
    ЗДРАВНИЯТ МИНИСТЪР ИМА ЛИ ЗДРВНО ОБРАЗОВАНИЕ ИЛИ Е ПОЛИГИЧЕСКА ЛИЧНОСТ СЪС СЪВЕТНИЦИ?ТОЗИ ВСЪДЕХОД,В КОЙТО ГО ВОЗЯТ КАКВО ДРУГО ВОЗИ ?62