Last news in Fakti

16 Април, 2020 17:44 1 143 0

Бивш играч на Левски: Ситуацията в Кипър е същата като в България

  • кипър-
  • ситуация-
  • българия-
  • коронавирус-
  • старокин-
  • еносис

Орлин Старокин внесе яснота какво се случва на Острова на Афродита

Бивш играч на Левски: Ситуацията в Кипър е същата като в България - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият полузащитник на Левски, Ботев (Пловдив), Черно море и Витоша Орлин Старокин е от две години в Кипър. На Острова на Афродита той защитава цветовете на Еносис (Паралимни).

"И тук футбол не се играе. Чакаме да падне забраната, за да почнем да тренираме нормално. Сега всеки се подготвят индивидуално. Няма паника в Кипър заради COVID-19. Всеки гледа да спазва предпазните мерки. Стоя си у дома.

Семейството ми се прибра в София, докато аз останах тук, защото имам договор с клуба. Не зная дали в Кипър ще се стигне до определянето на служебен шампион, както стана в Белгия. Не е обсъждан и вариант с намаляването на заплатите на футболистите", каза Орлин Старокин пред "БНР".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА