Last news in Fakti

17 Април, 2020 20:21 1 578 1

Гари Невил нападна собствениците клубове: Крият се!

  • гари невил-
  • футбол-
  • коронавирус

Собствениците са в губеща позиция, защото не знаят как ще се развие ситуацията с разпространението на вируса

Гари Невил нападна собствениците клубове: Крият се! - 1

Легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил обвини футболните собственици на Острова за слабата реакция по време на пандемията от коронавирус и липсата на достатъчно добра комуникация за излизане от сложното положение.

Британското правителство обяви удължаване на изолационния период с още 3 седмици, внасяйки допълнителна несигурност около рестартирането на Висшата лига. Собствениците на клубовете се опитват отчаяно да се договорят с футболистите за намаления на заплатите им до края на настоящата ситуация.

Невил генерално обаче не е останал очарован от явната липса на план и припряните и непоследователни ходове, които редица клубове във Висшата лига вземат през последните седмици.

"Собствениците са в губеща позиция, защото не знаят как ще се развие ситуацията с разпространението на вируса. Има твърде много фактори, които са извън техните ръце. Не мисля, че те комуникират достатъчно добре с хората и не ни превеждат по добър начин през това изпитание", започна бившият бранител.

"Те мислеха, че имат пълния контрол във Висшата лига, но както виждаме през последните седмици всички бранят своите интереси здраво. Трябваше отначало да се търсят компромисни решения с играчите, но сега вече те се опитват да обсъждат тези неща индивидуално със всеки, защото загубиха доверието на колективите".

"Има твърде малко информация, която ни се предоставя и затова постоянно сме принудени да правим догадки. Всички индустрии, както и държавата постоянно комуникират. Само собствениците във футбола се крият", завърши той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Огнян чичо

    0 2 Отговор
    Не се крият бе!