18 Април, 2020 11:08 1 053 0

Милан привика чужденците, трябва да се приберат до 23 април

  • милан-
  • футбол-
  • коронавирус

"Росонерите" се надяват, че ще получат разрешение да подновят тренировки на 4 май

Милан привика чужденците, трябва да се приберат до 23 април - 1

Ръководството на Милан привика легионерите в клуба да се приберат в Италия следващата седмица. "Росонерите" се надяват, че ще получат разрешение да подновят тренировки на 4 май.

Чужденците в състава на Милан имат срок до четвъртък, 23 април, да бъдат в Милано и да се подготвят за начало на тренировъчния процес, като преди това да се случи, играчите трябва да останат две седмици в изолация след завръщането в Италия.

Всички легионери на Милан се прибраха по родните си места след спирането на калчото заради пандемията от коронавирус. Единствено аржентинецът Матео Мусакио остана в Милано.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА