21 Април, 2020 13:13 1 336 0

И Манчестър Юнайтед се отказва от Хари Кейн

  • криза-
  • бюджет-
  • реал мадрид-
  • манчестър юнайтед-
  • тотнъм-
  • кейн-
  • трансфер

Нападателят на Тотнъм може да остане без тимове, които да го искат

И Манчестър Юнайтед се отказва от Хари Кейн - 1
Снимка: БГНЕС

Един от очакваните звездни трансфери това лято може да стане жертва на кризата заради пандемията от коронавирус. Манчестър Юнайтед ще свие трансферния си бюджет и няма да може да привлече английския национал Хари Кейн, твърди "Гардиън".

Голмайсторът на Тотнъм е сред основните цели на мениджъра Оле Гунар Солсяер, който обаче едва ли ще получи достатъчно пари, за да предприеме офанзива за 26-годишния капитан на Англия.

Договорът на Кейн е чак до лятото на 2024 година, а неговата цена е в размер на около 150 милиона паунда. Тази сума обаче е нереалистична за „червените дяволи“ заради неяснотата около бюджета в ситуацията с COVID-19.

Сезонът във Висшата лига е прекратен заради пандемията и най-оптимистичният вариант за подновяването му е 13-14 юни, а най-лошият - не по-рано от октомври. Ако шампионатът продължи без публика, клубовете ще загубят милиони от продажбата на билети. Загубите биха били още по-мащабни, ако въобще не се изиграят оставащите мачове и не бъдат получени парите от телевизионните права.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА