Last news in Fakti

21 Април, 2020 13:45 1 694 3

Бивш играч на Барселона: Там не се тренира нищо!

  • тренировки-
  • зенит-
  • барселона-
  • контзуияя-
  • меси-
  • малком

"Заниманията в Каталуния продължаваха по 40-50 минути", разкри бразилецът Малком

Бивш играч на Барселона: Там не се тренира нищо! - 1
Снимка: БГНЕС

Бразилецът Малком направи любопитно разкритие за тренировките в Барселона, където имаше неуспешен период. Той изкара на „Камп Ноу“ само един сезон, а в момента е футболист на Зенит.

" Истината е, че тук, в Русия, тренираме много повече. Затова се контузих. В Барса тренировките продължаваха само по 40-50 минути. Смятам, че заслужавах повече игрово време, но ние, футболистите, винаги искаме да сме на терена. Заради представянето ми вярвам, че заслужавах повече минути. Това обаче е вродено във всеки един играч - искаме да участваме в максимална степен.

Съблекалнята не разполага с голяма власт, а Меси не се държеше като президент. Той ни говореше като наш капитан, задаваше ни въпроси. Сред най-лошите неща на карантината е, че не мога да гледам как Меси играе. Мисля, че той ще го прави до 40-годишна възраст", коментира Малком пред Cadena SER.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лудогорес

    5 0 Отговор
    Ние взимаме пари без да излизаме от вкъщи спазваме правилата и се учете от нас колеги от иСпания.
  • 2 Досчиев

    1 0 Отговор
    Вижте сега момчета, важното е да се тренира правилно - някой ден 30 мин, друг 1,30, друг 2,30 завсиси от добрият треньор да има химия с играчите и да преценят взаимно оптималното продължение на тренировката, това не е като работа на щаб, затова са футболисти инак щяха да станат бакшиши / щото не могат да работят на щаб/
  • 3 реване

    1 0 Отговор
    Бивш играч на Барселона: Там не се тренира нищо! Само се купуват къщи. За разни Мис гащи.