Last news in Fakti

21 Април, 2020 16:22 1 529 0

Германците вземат тлъста застраховка заради коронавируса

  • германия-
  • футбол-
  • коронавирус-
  • застраховка

През март Бундестимът трябваше да срещне Испания и Италия в контроли, но те не се изиграха заради пандемията

Германците вземат тлъста застраховка заради коронавируса - 1
Снимка: БГНЕС

Германският футболен съюз си гарантира приходи дори във времето на изолация. Оказа се, че от централата са застраховали мачовете на националния отбор и ще получат сериозно обезщетение, когато те не се състоят поради независеща от двете страни причина, разкрива Sport 1.

През март Бундестимът трябваше да срещне Испания и Италия в контроли, но те не се изиграха заради пандемията от коронавирус. Германците са взели тези мерки, след като през ноември 2015 г. проверка срещу Нидерландия в Хановер беше отменена от властите заради получена информация за подготвян бомбен атентат на стадиона.

За седем мача на „маншафта“ в рамките на 2018 г. ГФС генерира приходи от 84,7 млн. евро. 50 млн. от тях дойдоха от ТВ права.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА