21 Април, 2020 17:14 2 565 0

ММА двубой пропадна заради заразен с коронавирус боец от UFC

  • ufc-
  • мма-
  • коронавирус-
  • лаймън гуд

Първоначално бе обявено, че Гуд се е отказал от срещата заради контузия...

ММА двубой пропадна заради заразен с коронавирус боец от UFC - 1

Първи случай на заразен с коронавирус боец от UFC. Това е състезаващият се в средна категория Лаймън Гуд, който разкри, че е дал положителен тест за COVID-19 и именно това е реалната причина да се откаже от двубоя с Белал Мухамад на несъстоялото се събитие UFC 249, което трябваше да се проведе на 18 април в Бруклин.

Първоначално бе обявено, че Гуд се е отказал от мача заради контузия, но сега пред ESPN боецът сподели, че в момента, в който е разбрал за заразяването си се е самоизолирал. "Въпреки че казах, че става дума за травма, всъщност истината е, че дадох позитивен тест за COVID-19", каза Гуд, добавяйки, че първоначално си е мислел, че просто е настинал. Приятелката му също се е заразила с коронавирус, но е преодоляла заболяването.

34-годишният Гуд не е бил хоспитализиран и по думите му вече се чувства на 100% здрав и напълно излекуван. Решението му да скрие истината е било продиктувано от желанието му да не подклажда допълнително страх и паника в обществото.

Лаймън Гуд живее в Ню Джърси и тренира в Ню Йорк.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА