Last news in Fakti

22 Април, 2020 09:50 2 142 0

Треньорът на Локо Пд: Такова нещо бях гледал само по филмите

  • бруно акрапович-
  • футбол-
  • локомотив пловдив-
  • коронавирус

Ставаш и всеки ден е като предишния, повтаря се, каза Акрапович

Треньорът на Локо Пд: Такова нещо бях гледал само по филмите - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович изрази опасение, че от толкова силови тренировки по време на карантината, играчите ще се превърнат в бодибилдъри. Специалистът даде мнение пред вестник "Тема Спорт".

У нас футболистите нямат право да тренират от началото на извънредното положение. Самият Акрапович се прибра при семейството си в Аугсбург, Германия.

"Тук мога да тичам в гората. Отборите дори подновиха тренировки, макар и на групи. Това, че в България могат да тренират само в домовете си, не е добре, но такова е положението. Досега подобно нещо бях гледал само по филмите - ставаш и всеки ден е като предишния, повтаря се. Може някои играчи да се върнат като бодибилдъри след извънредното положение", прогнозира босненецът, който заяви, че постоянно следи за добри играчи, които да подсилят Локо.

Той е предложил трима млади българи на ръководството, но не разкрива имената им, тъй като имат договори с настоящите си клубове. Акрапович още веднъж изрази надеждата си, че тримата с изтичащи договори в Локо - Петрович, Томашевич и Умарбаев, ще ги подновят, тъй като са важни за тима.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА