Last news in Fakti

22 Април, 2020 18:30 1 083 0

Пак хванаха играчи на Тотнъм да нарушават карантината

  • орие-
  • сисоко-
  • тотнъм-
  • карантина-
  • извинение-
  • видео-
  • нарушаване

Серж Орие и Муса Сисоко пуснаха клип в социалните мрежи, който по-късно изтриха

Пак хванаха играчи на Тотнъм да нарушават карантината - 1
Снимка: БГНЕС

Футболисти от Тотнъм за трети път бяха хванати да не изпълняват нарежданията и препоръките за социална дистанция и изолация заради пандемията от COVID-19.

Халфът на лондончани Серж Орие публикува общо видео в профила си в социалната мрежа Инстаграм заедно със своя съотборник Муса Сисоко. Малко по-късно клипът беше изтрит, а двамата футболисти заявиха, че ще направят дарение за Националната здравна служба във Великобритания.

"Признаваме, че носим отговорност, която трябва да бъде модел на подражание. Това важи особено за този период на несигурност, пред който са изправени всички по целия свят. Благодарим на Националната здравна служба за неуморната работа. Правим дарение, за да покажем подкрепата ни към тяхната работа", се казва в общо изявление на Сисоко и Орие.

Мениджърът на "шпорите" Жозе Моуриньо се извини по-рано този месец, че беше домакин на импровизирана тренировка с Танги Ндомбеле, докато Райън Сесеньон и Давидсон Санчес също поднесоха извинения, след като бяха видени да тичат заедно. Английското първенство беше спряно през март заради пандемията от COVID-19.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА