23 Април, 2020 10:58 1 483 1

Отмъкналите Мариани от Левски искат и Паулиньо

  • оае-
  • мариани-
  • паулиньо-
  • агент-
  • шабаб ал ахли-
  • интерес-
  • трансфер-
  • колев-
  • левски

Клубът от ОАЕ - Шабаб ал Ахли пак ще пазарува от "сините"

Отмъкналите Мариани от Левски искат и Паулиньо - 1
Снимка: БГНЕС

Крилото на Левски Паулиньо отново може да стане съотборник с швейцарския халф Давиде Мариани. Полузащитникът миналото лято премина в Шабаб ал Ахли. Сега клубът от ОАЕ вече е стартирал работа по предстоящата селекция, а според местните медии "ловът на поевтинели играчи заради пандемията от коронавирус е започнал". Клубът ще се огледа първо за помощ от партньори, с които е работил, а след това ще потърси други контакти, пише "Тема Спорт".

Не е тайна, че Паулиньо и Мариани имат един и същи мениджър, който ги доведе на "Герена", а сега може да ги събере отново в ОАЕ. Изпълнителният директор Павел Колев призна, че клубът нямало как да спре миналото лято трансфера на халфа поради няколко причини. Първо, защото предложените финансови условия на швейцареца са били в пъти по-добри от парите, които получава на "Герена". И второ, агентът му имал да получава огромна комисионна заради няколко сделки, правени с предишни ръководства на Левски.

Бразилският флангови нападател на "сините" отдавна е следен от чуждестранни клубове. Той прави добра кампания. Паулиньо има 23 мача в елита, в които е вкарал 7 гола. Крилото пристигна в клуба през 2018 година по настояване на Делио Роси. Бразилецът дойде като свободен агент - бе прекратил отношенията си с украинския Заря (Луганск). През пролетта на 2018 година реализира 7 попадения в 15 мача.

През лятото на "Герена" планират да продадат конвертируемите си чуждестранни играчи. Португалецът Нуно Рейш вече разкри, че идеята на ръководството е отборът да стане "изцяло български", като в състава да бъдат интегрирани доста млади играчи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чочо

    0 3 Отговор
    Прав им път ако има будали още да дават пари за футболисти от Левски да ги вземат на монета и да ги инвестират в юношеските формации.