Last news in Fakti

24 Април, 2020 10:27 1 008 1

Гари Невил: Съмнявам се сезонът във Висшата лига да завърши

  • futbol-
  • футбол-
  • коронавирус-
  • гари невил-
  • висша лига

Изглежда, че съм в паралелна вселена

Гари Невил: Съмнявам се сезонът във Висшата лига да завърши - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил заяви, че се съмнява сезонът във Висшата лига да завърши заради пандемията от коронавирус.

"Изглежда, че съм в паралелна вселена. Наскоро имах срещи по хотелския бизнес и ни казаха, че хората няма да могат да седят в ресторанти по-близо от два метра и капацитетът ще трябва да бъде намален с 50%. Казвате, че играчите отново ще играят футбол, ще се бият във въздуха помежду си и си мислите:

"Секунда, току-що присъствах на среща, където казаха, че не трябва хората да се поставят по-близо от два метра един до друг".

Това няма да работи. Преди месец-два си мислех, че сезонът ще се възобнови и можем да играем без зрители, но сега наистина се съмнявам", заяви Невил.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.