Last news in Fakti

24 Април, 2020 15:28 1 895 1

Още един футболист избяга от ЦСКА

  • анита-
  • бягство-
  • договор-
  • цска-
  • ситуация-
  • пандемия-
  • коронавирус

Върнан Анита хванал самолета за Кюрасао

Още един футболист избяга от ЦСКА - 1
Снимка: cska.bg

Интересна информация изтече от ЦСКА, пише "Блиц". Оказа се, че преди Раул Албентоса друг футболист първи е разтрогнал договора си с клуба. Това е Върнан Анита, който пристигна на „Армията“ през зимната пауза като свободен агент.

Бившият халф на Аякс и Нюкасъл имаше договор с „червените“ до края на юни, а заплатата му никак не е била висока за родните стандарти, колкото и невероятно да звучи. Той обаче се е отказал от парите си и се е прибрал при семейството си. Върнан бил потиснат от сивата обстановка, стоварила се върху цяла Европа. Според близки до полузащитника той се е скрил на далечния остров Кюрасао, набиращ се в Карибско море. В родното му място картината е далеч по-розова - цифрите сочат 14 заразени, 1 починал при 160 000 население. Климатът е топъл, а повечето специалисти твърдят, че COVID-19 никак не обича жегите.

Според непотвърдена информация холандецът е заявил, че „червените“ ще му бъдат първа опция, когато пандемията отшуми. Тоест – има вероятност да се завърне в Борисовата градина.

Така или иначе обаче в момента Анита е свободен агент.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ники

    8 7 Отговор
    Не забравяите .. да пишете ЦСКА- София ... защото има още един отбор със същото име в Професионалния БГ футбол !!!