Last news in Fakti

26 Април, 2020 06:59 2 912 6

Бащата на Хабиб Нурмагомедов е в болница със съмнения за коронавирус

  • хабиб нурмагомедов-
  • абдулманап нурмагомедов-
  • мма-
  • коронавирус

Абдулманап Нурмагомедов е на 57 години и работи отдавна в сферата на бойните спортове, като синът му не е единственият негов възпитаник в UFC

Бащата на  Хабиб Нурмагомедов е в болница със съмнения за коронавирус - 1
Снимка: БГНЕС

Бащата на руската звезда в смесените бойни изкуства Хабиб Нурмагомедов е настанен в болница със съмнения за заразяване с коронавирус. Абдулманап Нурмагомедов е на 57 години и работи отдавна в сферата на бойните спортове, като синът му не е единственият негов възпитаник в UFC.

"Абдулманап е във Втора градска болница в Махачкала. Разболял се е и два дни се опитвал да се самолекува. Синовете му са го уговорили да влезе в болница. Засега коронавирус не е потвърден, но лекарите не пускат никого при него. Болен е и световният шампион Шамил Завуров. Има и други разболели се спортисти", споделя коментаторът Рамазан Рабаданов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мирзакарим Санакулович

    4 6 Отговор
    Брей,в Махачкала имало две болници

    Коментиран от #2

  • 2 ВГЗ

    7 4 Отговор

    До коментар #1 от "Мирзакарим Санакулович":

    Мурджо, Махачкала е половин милионен град.
  • 3 Алфа Вълкът

    7 5 Отговор
    Смятай как е пламнала Раша щом на Хабиби баща му се разболял с коронавирус, дето живее от 9 планини в 10-та?
  • 4 баджо

    0 5 Отговор
    ще фърли боба

    Коментиран от #5

  • 5 Рошко

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "баджо":

    Всеки ше го фърли, готиното е че не знаеш кога, и как, изненада е
  • 6 Чапай

    1 0 Отговор
    Докато някакви необразовани примати се блъскат по празните кофи и им дават луди пари за нещо от което света няма никаква полза в някой държави като нашата хората се борят за насъщния а възрастни хора дето цял живот са се трепали от работа се чудят как парите разделят за храна или за лекарства Ако недай си боже се наложи операция ще те оставят да умреш като куче ако нямаш пари да им платиш !