Last news in Fakti

27 Април, 2020 09:16 1 403 2

Емил Костадинов каза какъв ще е форматът на първенството за следващия сезон

  • емил костадинов-
  • бфс-
  • футбол-
  • коронавирус

Ще бъде трудно, ще има отбори, които ще са недоволни

Емил Костадинов каза какъв ще е форматът на първенството за следващия сезон - 1
Снимка: БГНЕС

Вицепрезидентът на БФС - Емил Костадинов обяви, че сегашният формат на елита ще се запази и за сезон 2020/21. От 2021/22 е възможна промяна на системата за плейофите.

"Положението е тежко. Надявам се скоро щабът и правителството да дадат зелена светлина да възстановим тренировките, а след това и първенството. Имаме указания от УЕФА до 25 май да дадем отговор дали и по какъв начин ще започне шампионатът. Ако не може да се поднови, трябва да дадем решение за крайното класиране".

"Ще бъде трудно, ще има отбори, които ще са недоволни. През следващия сезон продължаваме по същия формат с плейофите. Ако има желание за нещо друго, трябва всички клубове да се обединят и заедно с федерацията да решим искаме ли друг формат. Има желание форматът все пак да е друг, но трябва всички да сме единни", коментира Костадинов пред БНТ1.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бади Такъф Какъфто си

    2 0 Отговор
    Емо нищо лично ама..............!!!!!!!!!!!!!
  • 2 Олелеле

    0 0 Отговор
    Само Лечков може да каже кога...😁🤗