27 Април, 2020 11:53 2 156 2

Рафа Надал изрази сериозен песимизъм за бъдещето на тениса

  • рафаел надал-
  • тенис на корт-
  • коронавирус

Дори и да играем без публика, за да организираш турнир трябва да имаш доста замесени хора, които не може да бъде игнорирано

Рафа Надал изрази сериозен песимизъм за бъдещето на тениса - 1
Снимка: БГНЕС

Легендарният тенисист Рафаел Надал изрази сериозен песимизъм по отношение на възможността въпросният спорт да се завърне в близко време.

"От моя гледна точка аз съм много песимистичен, че турът може да поднови нормална дейност. В тениса трябва да пътуваш всяка седмица, да стоиш в хотели, да ходиш в други държави. Дори и да играем без публика, за да организираш турнир трябва да имаш доста замесени хора, което не може да бъде игнорирано. На международно ниво виждам сериозен проблем".

"Вече казахме много пъти, че сме в много трудна ситуация, за всички. Стъпка по стъпка изглежда, че нещата стават малко по-добре, но вече преминахме през много трудни месец и половина, много непоправими загуби и други загуби, които са по-малко важни, но без съмнение това ще причини страдание в обществото в следващите месеци".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Надал

    3 1 Отговор
    Не е само за тениса, за съжаление...!
  • 2 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    МЛАДОСТТА Е ПЪЛНА С ОПТИМИЗЪМ...СТАРОСТТА ОБРАТНО - НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА ВЕЛИКИТЕ НА ВЪЗРАСТ !?!!!!