Last news in Fakti

27 Април, 2020 15:14 1 157 2

Подновяват Висшата лига на 8 юни с между 300 и 500 човека на мач

  • висша лига-
  • футбол-
  • коронавирус

В петък ще се състои поредната видеоконферентна среща между представители на 20-те клуба, на която ще бъдат очертани и конкретните параметри около подновяването на кампанията

Подновяват Висшата лига на 8 юни с между 300 и 500 човека на мач - 1
Снимка: БГНЕС

Датата, на която надпреварата във Висшата лига ще бъде подновена, е 8 юни. Такава е целта, която са си поставили всички ръководни фактори в английския футбол, съгласувайки плана с правителството на Великобритания. За всички вече е ясно, че двубоите ще се играят при закрити врати, като в момента се уточнява бройката на лицата, които ще могат да присъстват на стадионите в оставащите 92 срещи до края на сезона.

Според "Дейли Телеграф" минималната бройка, включваща играчи, треньори, медицински щабове на двата отбора, официални лица от Висшата лига и представители на медиите, е 300 човека. Ако двубоят се излъчва на живо, то цифрата се увеличава до 323-ма. Тя е подобна на тази, която вече обявиха официално от Бундеслигата. Според протокола там на всеки мач могат да присъстват максимум 322 души. В Премиър лийг още 70 човека персонал на телевизиите, излъчващи мачовете на живо, ще ще бъде допуснат около стадионите, но не и вътре в тях.

Премиър лийг вече обсъжда с клубовете всички варианти. Според "Телеграф" максималният брой хора, който ще може да присъства на стадионите по време на оставащите двубои, е 500 души.

В петък ще се състои поредната видеоконферентна среща между представители на 20-те клуба, на която ще бъдат очертани и конкретните параметри около подновяването на кампанията.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пепи

    0 0 Отговор
    Две трети от билетите ще останат непродадени!
  • 2 0808

    0 0 Отговор
    Драги Пепи, какви билети, какви продажби.... За всички вече е ясно, че двубоите ще се играят при закрити врати,.... Свършиха големите пари, милионни трансфери и най ме кефи, че либерастите вече няма да водят по две дечица при излизане от тунела..