Last news in Fakti

28 Април, 2020 09:16 1 395 3

Без секс за футболистите в Германия!

  • бундеслига-
  • коронавирус-
  • футбол

Планът на германците е да възобновят шампионата на 9 май

Без секс за футболистите в Германия! - 1
Снимка: БГНЕС

Мерките за безопасност, с които футболистите в Германия ще трябва да се съобразяват, включват и сексуално въздържание, ако се наложи. Това пише в изготвения от Германската футболна лига и Германският футболен съюз здравен протокол, въз основа на който първенствата да бъдат довършени по време на пандемия.

Ако партньорът на определен играч има дори минимални симптоми на COVID-19, то интимните контакти и дори целуването трябва да бъде избягвано. Самите състезатели ще имат шанса да избират къде да живеят - в дома си или в хотел. Ако някой даде положителен тест, той ще бъде пращан под карантина в дома си. Там той ще е задължен да носи маска и да стои в стая, където никой друг член от семейството няма да има достъп.

Планът на германците е да възобновят кампанията на 9 май.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Отново

    2 2 Отговор
    Железни мерки, затова имат добър футбол..!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 бобошен

    1 0 Отговор
    Никакъв сех,ни кех. Баба Меркел не дава. В смисъл-не разрешава.