Last news in Fakti

28 Април, 2020 12:08 1 600 0

Продадоха ценен екип на Марадона за 55 хил евро

  • диего марадона-
  • търг-
  • футбол-
  • коронавирус

Парите ще послужат в борбата срещу коронавируса

Продадоха ценен екип на Марадона за 55 хил евро - 1
Снимка: БГНЕС

Диего Марадона благодари на бившия си съотборник в Наполи Чиро Ферара, който продаде на търг фланелка на легендата с №10 на националния тим на Аржентина за 55 000 евро, които ще послужат в борбата срещу коронавируса.

Бившите защитници на Наполи и Ювентус - Чиро Ферара и Фабио Канаваро, създадоха фондация за събиране на средства за родния си Неапол в тежкия период заради COVID-19.

„Спечелихме още един мач за Наполи и нашите любими неаполитанци. Може би това беше най-важният мач и го спечелихме заедно. Обединихме се така, както винаги сме го правили. Благодаря ти, Чиро, защото ми даде поредна възможност да почувствам емоцията и да бъда част от тези великолепни хора. Разрешихте ми да чуя рева на 80 000 на „Сан Паоло“.

Вашата инициатива събра 80 000 евро, благодарение отчасти и на моя №10. Усетих същата радост и страст. Незабравимо. За мен е чест, че допринесох за тази помощ за нашия народ по време на този безпрецедентен момент“, написа Марадона в социалните мрежи.

Продадоха ценен екип на Марадона за 55 хил евро


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА